Buy Now
Share

 

KENMERKEN

 

Red Storm is terug

Van de bedenkers van de Clancy-games en Ghost Recon® komt Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier™, met onder meer een hypermoderne multiplayerervaring.

Terug naar boven

Kies een klasse

Bekleed je favoriete rol: Infanterist, Geniesoldaat of Verkenner en vorm een team met andere spelers die elk hun specialisatie moeten gebruiken om de overwinning binnen te halen.

Terug naar boven

10 kaarten, verspreid over de hele wereld

Voer een schaduwoorlog in allerlei verre oorden, van de zandvlakten van Afrika tot industriële complexen.

Terug naar boven

Zoek dekking, verzamel inlichtingen, sla snel toe.

Gebruik het nieuwe onderdrukkingssysteem om je vijanden klem te zetten terwijl je teamgenoten ze in de flank aanvallen.Verzamel inlichtingen over de positie van je vijanden en deel deze met je teamgenoten.

Terug naar boven

4 speltypen, 12 spelers

Vier speltypen waarin je moet samenwerken om je doelen te behalen, waaronder exclusieve nieuwe speltypen en de Ghost Recon-klassieker Siege. Vecht het met maximaal 12 spelers uit in matches van 6 tegen 6 voor een intense online-ervaring,

Terug naar boven

Guerrilla: vecht om te overleven, overleef om te winnen.

Verover met z'n vieren een gebied en verdedig het tegen honderden vijanden, geïnspireerd door echte anti-oproertechnieken van het Amerikaanse leger. Speel de coöp online met maximaal drie vrienden of speel met z'n tweeën op een gedeeld scherm.

Terug naar boven

JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...