Buy Now
Share

 

KAART

 
 • map_multi_01_full

  Verlaten nadat de olie was opgeboord. Deze reusachtige raffinaderij is opgetrokken uit beton en golfplaten. Lege karkassen bieden voldoende schuilplaatsen met dwars door het hart van het complex, een droog liggende oliepijplijn.

  map_multi_01_thumb Pijplijn
 • map_multi_02_full

  Ooit een trendy winkelbuurt, maar de winkeliers zijn het gevaar allang ontvlucht. Bakstenen gebouwen omlijsten brede straten waar je overzicht hebt over het slagveld, tenzij je de nauwe steegjes en zijstraatjes aandurft.

  map_multi_02_thumb Markt
 • map_multi_03_full

  Het viaduct van de snelweg naar niemandsland stortte boven op deze getto in. Trappen leiden naar open scherpschutterspositites, maar boven en beneden is het minstens even gevaarlijk.

  map_multi_03_thumb Viaduct
 • map_multi_04_full

  Hijskranen en een doolhof van containers. Het havengebied biedt veel schuilplaatsen, maar weinig overzicht. Onder de grauwe lucht en tussen de vele obstructies schuilen vijanden die je pas ziet als ze de trekker overhalen.

  map_multi_04_thumb Haven
 • map_multi_05_full

  Dit schip is een varend explosief geworden nadat het was gekaapt op open zee. De vele containers maken het scheepsdek ideaal voor hinderlagen. In de nauwe gangen en op de steile trappen moet je voor je het weet met de vijand op de vuist.

  map_multi_05_thumb Vracht
 • map_multi_06_full

  Dit boorplatform torent hoog boven de zee uit en biedt geen ruimte voor vergissingen. Open loopbruggen overspannen het dek, maar schuilen kun je er niet. En blijf op de been want het is een lange val…

  map_multi_06_thumb Boorplatform
 • map_multi_07_full

  Een zandstorm raast door het vluchtelingenkamp waardoor je bijna niets ziet. Kisten en prefabconstructies bieden enige bescherming tegen de vijand, maar voor de storm kun je nergens schuilen.

  map_multi_07_thumb Zandstorm
 • map_multi_08_full

  Vergeten en diep onder de grond in de Siberische woestenij houdt deze bunker nog steeds stand. De belachelijk grote ruimtes uit de Koude Oorlog bevatten schier oneindige tunnels waarin je nooit weet wie er om de volgende hoek schuilt.

  map_multi_08_thumb Ondergronds
 • map_multi_09_full

  In een rustiek, vredig dorpje biedt het gebied rond de oude molen vrede, rust en ontspanning... én stevige gebouwen met dikke muren die heel wat kogels aankunnen. Met daaromheen begroeiing die uitermate geschikt is voor een hinderlaag.

  map_multi_09_thumb Molen
 • map_multi_10_full

  Deze gigantische, lege fabriek blijkt de onverwachte schuilplaats van een gestolen kernkop. Lange zichtlijnen bieden overzicht tussen de vervallen industriële structuren, vergeten vracht en apparatuur.

  map_multi_10_thumb Alfa
E48

JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...