Buy Now
Share

 

KENMERKEN

 

Word meer dan een soldaat

Als eersten bij een conflict als laatsten om terug te trekken. De Ghosts volbrengen missies die niemand anders kan. Vaak ver in vijandelijk gebied slaan ze snel toe voordat ze weer verdwijnen.

Word de ultieme stille professional.

Het verhaal van wraak,de geschiedenis van een geheime oorlog

Wanneer een gestolen militaire bom een volledige Ghost squad uitschakelt wordt een nieuwe Ghost unit ingezet om de bron van de wapens te achterhalen. Het spoor dat Kozak, Ghost Lead, Pepper en 30K volgen leidt ze over de hele wereld tot diep in de onderwereld waar onrust en oorlog broeien. Binnenkort zijn de Ghosts het enige wat nog tussen de wereld en een vernietigend wereldwijd conflict staat.

Terug naar boven

50 wapens,eindeloze mogelijkheden

Krijg ongelimiteerde toegang tot het meest geavanceerde wapenarsenaal ooit. Met meer dan 50 wapens inclusief volledig aanpasbare assault rifles, pistolen, shotguns en submachine geweren. Kies uit een grote variatie van granaten die passen bij je missie, doelen en context.

Terug naar boven

Een beangstigendeoorlogservaring

Stap in de wreedheid van het slagveld terwijl je van dekking naar dekking rent om je vijand voor te blijven. Of schiet vanuit dekking om ze tegen te houden zodat jouw team ze vanuit de flank kan uitschakelen. Dit is één van de meest uitdagende vuurgevechten die je ooit in een game zal meemaken.

Terug naar boven

Vier soldatenvs. een leger

Voel de kracht van een elitesoldaat. Een hightech wapenarsenaal van prototype wapens geeft jou een beslissende rol op het slagveld. Vier mannen opereren als één: stilte benaderingen, gesynchroniseerde uitschakelingen en wederzijds vertrouwen maken je onzichtbaar.

Terug naar boven

Wapensvan de toekomst

Bespioneer de vijand met op afstand bedienbare drones en plan verwoestende aanvallen. Gebruik de ongelooflijke kracht van de Warhound om grond- en luchtaanvallen te counteren. Verdwijn in het hart van de actie dankzij de Optical Camouflage technologie.

Terug naar boven

Zie alles,vernietig alles

Activeer jouw Cross Com en krijg toegang tot A.T.L.A.S, het gloednieuwe Augemented Reality systeem met real-time intel van op het slagveld. Synchroniseer met jouw team dankzij het W.A.R. targeting systeem en verdubbel je vuurkracht.

Terug naar boven

Gunsmithjouw wapen

Met de kracht van de aanpassingsmogelijkheden van Gunsmith tot je beschikking kan je elk onderdeel van je wapen aanpassen. Van het vizier tot de trekker en het herlaadsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos en je keuze is doorslaggevend.

Terug naar boven

Benader het gevecht zoals jij dat wilt

Speel tactisch en haal je vijanden stilletjes neer met een gesynchroniseerd schot, optische camouflage en drones. Of ga directer en roekelozer te werk. Het is aan jou om te kiezen wat het beste is voor de situatie.

Terug naar boven

JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...