Buy Now
Share

 

NEWS

0001-01-01T00:00:00

Khyber Strike DLC aangekondigd

Khyber_KeyArt_EMEA


Hallo Ghosts! We kondigen met plezier een nieuw DLC pakket aan voor Ghost Recon Future Soldier. Khyber Strike bevat een nieuwe Multiplayer modus genaamd “Takeover”, drie nieuwe multiplayer mappen, één nieuwe Guerilla modus co-op map, nieuwe achievements en 10 extra levels.

Khyber Strike is beschikbaar als download vanaf 9 oktober 2012 voor Xbox 360 (800 Microsoft punten) en vanaf 10 oktober 2012 voor PlayStation 3 (€ 9,99).

Een nieuwe Multiplayer modus

Takeover: Deze modus is vergelijkbaar met een klassieke team deathmatch: scoor punten voor je team door vijanden uit te schakelen. Keer de rollen om door het doelwit van de vijand in te nemen en vermenigvuldig de score voor je team. Verdedig het doel van je eigen team en voorkom dat de vijand de overhand krijgt. Verdeel je team in tweeën om tegelijkertijd aan te vallen en te verdedigen of vorm één groep en overval de vijand. Het team met de hoogste score op het einde van de missie wint.

3 nieuwe Multiplayer mappen

Switchback: Ga via de hoofdweg richting de stad en betreed een doolhof van oude gebouwen en smalle steegjes. De bochten van de steegjes zorgen ervoor dat elke hoek een dodelijke val kan zijn.


Khyber_Switch


Palace: Geen tijd om na te denken, zelfs niet in dit prachtige heiligdom. Wat ooit een historisch museum was, is nu een slagveld, met een grote binnentuin te midden van het strijdtoneel.


Khyber_Palace


Transit: Een metrostation in Moskou waar close-range combat de standaard is. Treinen die het station binnen en uitrijden zorgen voor extra gevaar terwijl de Ghost en de Bodark het ondergronds uitvechten.


Khyber_Transit


Één nieuwe Guerrilla modus map

Village: Een vreedzaam dorpje verandert in een strijdtoneel, wanneer het gevecht uitbreekt rond het centraal busstation. Lange steegjes die tussen kapotgeschoten gebouwen liggen vormen een perfect jachtterrein voor snipers. Een vuurgevecht bij het lokale tankstation kan wel eens een explosieve afloop krijgen.

Speel de Village map alleen, split-screen, via LAN, of via het internet met je vrienden.

Extra

  • • Nieuwe Achievements
  • • 10 extra levels

aemond - October 2nd, 2012

 

COMMENTS

 

JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...